Producten

Spaanse, Canarische en Italiaanse import producten
Jager Holland heeft een lange traditie in het zelfstandig vermarkten van fruit en groente vanuit Spanje en de Canarische eilanden. Dagelijkse aanvoer door geselecteerde transporteurs garandeert verse producten. Wij kunnen u een compleet assortiment aanbieden, in elke gewenste hoeveelheid en verpakking. Tevens importeren wij vanuit Italië een groot assortiment zachtfruit zoals perziken, nectarines, druiven,kiwi’s, groentes en slasoorten.

Holland/ Belgisch Product
Onze vestiging, centraal in het Noordelijke tuinbouwgebied garandeert ons een dagelijkse aanvoer van verse Holland producten. Tevens vermarkten wij dagelijks een groot areaal aan dagverse Belgische producten.

Zuid Amerikaanse import
Jager Holland heeft zijn eigen leveranciers in Argentinië, Chili en Uruguay. Op deze manier kunnen wij het jaarrond een uitgekiend assortiment citrusvruchten, appels en peren leveren.

Exoten
Jager Holland kan elke gewenste hoeveelheid leveren van elke exotische fruit- of groentesoort die u maar kunt bedenken. Ons assortiment is onbegrensd en dagelijks te leveren.