Jager Holland, uw betrouwbare verspartner
Jager Holland, Ihr zuverlässiger Partner für Frischprodukte
Jager Holland, your reliable fresh produce partner
Jager Holland, Deres pålidelige frugt & grønt partner

Over Jager Holland

Bij Jager Holland staat kwaliteit centraal. Dat geldt niet alleen voor de producten, maar ook voor de , omgang met relaties en de wijze van ondernemen. Gezond zakendoen met een gezond product is het devies

Een goede relatie met klanten, leveranciers en medewerkers, gericht op langdurige samenwerking is hierbij het uitgangspunt. Jager Holland staat letterlijk en figuurlijk midden in de keten en streeft daarbij voortdurend naar de beste oplossing en maatwerk voor haar klanten. Dit maatwerk betreft het volledige assortiment van alle soorten verse groenten, fruit, aardappelen, paddenstoelen en kruiden die men zich maar kan indenken. Dit geldt voor zowel conventioneel als bio product. Daarbij is Jager Holland gespecialiseerd in mixpallets, waarmee het sterk inspeelt op de wensen van haar klanten.

De bundeling van commerciële en logistieke activiteiten zien wij als toegevoegde waarde. Daarbij vinden wij het belangrijk dat we onze klanten en leveranciers het beste te woord kunnen staan in hun eigen taal. Ons commerciële team bestaat dan ook uit medewerkers die naast het Nederlands ook het Engels, Duits, Deens, Zweeds, Pools en Spaans uitstekend beheersen.WTG Logistics

WTG Logistics is onderdeel van de Jager groep en houdt zich als zelfstandig transporteur bezig met het geconditioneerde vervoer voornamelijk gericht op Food.

WTG Logistics laadt dagelijks bij tuinders en alle AGF veilingen in heel Nederland en België. Via het geconditioneerde DC te Emmen worden de goederen naar de afnemers in voornamelijk Duitsland en Scandinavië op gewenste plaats en tijdstip afgeleverd.

Klik op het logo om naar de website van WTG Logistics te gaan.Verkoopvoorwaarden

Onze verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Drenthe KvK: 04028596, onder nummer 2544.